Behöver du hjälp av en jurist, men är osäker på hur du ska gå till väga? Vi finns här för att reda ut alla frågetecken. Juridik är något som alla stöter på förr eller senare, men juridik är inte alltid lätt att förstå. Det kan till och med kännas obehagligt att ta kontakt med en jurist. Till oss är du varmt välkommen med alla dina frågor. Kontakta oss, så bokar vi in en tid för en juridisk rådgivning.

 

Välkommen in på juridisk rådgivning på något av våra kontor.

Allmän rådgivning

Vi ger dig juridisk rådgivning

Vi kan hjälpa dig med alla olika typer av ekonomisk familjerätt. Ibland inträffar något i livet som får en att tänka till kring sin situation. Hos oss på Juristbyrån Linné kan du få sitta ned med en jurist för en kostnadsfri första genomgång av din familjesituation.

 

Vid en juridisk rådgivning så analyserar vi just din situation. Vi ger sedan förslag på vilka juridiska dokument som behövs för dig och din familj. Du tar sedan beslut hur du vill gå vidare. Det hela kan mynna ut i ett testamente, ett äktenskapsförord eller bara en ökad förståelse för vilka juridiska situationer som kan uppstå för dig och din familj.