Om Juristbyrån Linné

Välkommen till oss på Juristbyrån Linné. Vi är en personlig juristbyrå i Kalmar län som specialiserar sig på ekonomisk familjerätt. Vi har lång erfarenhet gällande juridik, men framförallt från mänskliga möten. Paragrafer och juridiska dokument är sällan lätta att förstå och det kan ofta kännas lite jobbigt att ta kontakt med en jurist. Det finns många kompetenta jurister, med fokus på just juridik. Vårt fokus ligger på människor, på dig. 

Tillsammans upptäcker vi din framtid

Vi på Juristbyrån Linné vet att varje människa och familj är unik. Därför börjar vi varje samarbete med en inledande behovsanalys. Vare sig det handlar om att skriva ett testamente, teckna ett samboavtal eller hantera ett dödsbo så finns vi här för att skapa rätt förutsättningar för din framtid. Kontakta oss för att boka en behovsanalys.

Etablerat 2018 av erfarna jurister

Vi är en ny juristbyrå, men vi har lång erfarenhet! Du är välkommen till våra huvudkontor i Kalmar och Oskarshamn för att få hjälp. Vi finns även representerade på Öland, i Nybro, Emmaboda, Mönsterås, Högsby, Virserum, Vimmerby, Tuna, Vena, Silverdalen och Västervik.